сряда, 27 юли 2011 г.

Първи сватбен танц и сватбени танци - частни уроци и обучение - тел. 0879464643



Всеки човек може да се научи да танцува дори и ако преди сватбата си не се е занимавал с танци.
Всичко зависи от вашите желания, стремежи и търпение. Проекта УРОЦИ ПО СВАТБЕНИ ТАНЦИ В СОФИЯ ще Ви помогне да постигнете целта си и да се научите да танцувате сватбените танци / танците за младоженците по един перфектен начин.

Препоръчителна минимална продължителност на уроците за първия сватбен танц на младоженците е от 5 урока (5 урока по 60 минути). Още в първия урок ще можете да танцувате валс, танго или румба. Разбира се, Вие ще имате възможност и да изберете друг стил музика, на която да танцувате по време на уроците, както и на самото сватбено събитие.

Най-популярните видове сватбени танци, подходящи за избор на първия танц на младоженците:

Виенски валс
Един от най-популярните танци на сватбата е класическия виенски валс. Той е лесен за научаване и ще направи Вашата тренировка едно истинско удоволствие.

Танго
Вторият по популярност сватбен танц е страстното аржентинско танго. Този танц е предпочитан от тези двойки, които искат да впечатлят всички гости със своя новаторски подход към сватбено тържество. Вероятно всички помните тангото от известния филм на Ал Пачино "Усещане за жена", или Арнолд Шварценегер във филма "True Lies".


Произволен танц, избран от младоженците
Ако имате любима мелодия, която не се вписва в рамките на известните танци и искате да я танцувате по време на сватбата ние ще изготвим специална хореография, за да Ви научим да танцувате и на тази песен.
Ние няма да ви ограничаваме в избора Ви и ще изпълним всички ваши музикални желания. Освен това ще обсъдим с Вас идеите Ви и ще Ви предложим най-доброто.

Вашият първи сватбен танц ще бъде истинска изненада за гостите и родителите Ви!Изискания сватбен танц, изигран въз основа на предварително подготвена хореография, създадена от професионалисти, ще остави завинаги чудесен спомен за Вашата сватба.

Преподавателят по сватбени танци ще ви научи да танцувате отлично вашия първи сватбен танц и ще създаде една уникална танцова постановка - от класическия валс до популярните диско-денс песни, за да се получи нещо наистина красиво! Само няколко частни уроци ще са достатъчни да се научите да танцувате брилянтно на фона на любимата песен. За нас е удоволствие да Ви помогнем и ще се радваме да ви научим да танцувате Вашия първи сватбен танц! Ние обичаме нашата работа и да създаваме танците с любов!
Частните уроци по сватбени танци се провеждат в центъра на София. За информация и записвания за частните уроци за първия сватбен танц и можете да потърсите квалифицирания преподавател Мария Велева на телефон 0879464643


Няма коментари:

Публикуване на коментар