петък, 5 юли 2013 г.

Бъдете перфектни на Големия ден с уроци по сватбени танци



Искате ли да изненадате гостите на сватбата си, като им представите един красив, завършен и оригинален танц? Това, разбира се, няма как да стане от само себе си, но с желание и тренировки е напълно постижимо. Затова не се колебайте, запишете се още днес на уроци по сватбени танци!
Предлагам индивидуален подход към всяка двойка, като имате възможност да изберете за вашия сватбен ден както класически бавен танц като валс или фокстрот, така и динамичен, енергичен и нестандартен. Вие и Вашата половинка сами определяте какви движения биха били най-подходящи за вашите личности, стил и светоглед. Няма нищо задължително, всичко в уроците е съобразено с вашите предпочитания, очаквания и емоции. Заниманията се провеждат в най-удобното за вас време, толкова пъти, колкото е необходимо.
Подарете си самочувствие и увереност, разкършете тялото си, не пропускайте шанса да се научите да танцувате! Това ще ви бъде полезно не само за специалния сватбен танц, но и занапред, когато ви се наложи да покажете своите умения. Уроците са една чудесна инвестиция и ви гарантират сигурност и добро настроение на вашето дълго чакано тържество. Не се притеснявайте да се свържете с мен и да се запишете на уроци по сватбени танци още днес!
Обявата е валидна за град София. За въпроси и контакт тел. 0879464643, Велева.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар