четвъртък, 5 февруари 2015 г.

Най-изгодните уроци по сватбени танци в София-25 лева

Моята школа предлага професионална постановка на първия сватбен танц.
Моят голям опит в работата ми със сватбени двойки ми позволява да подбирам това, което наистина Ви е нужно, и да Ви подготвя за тържественото събитие в най-добрия ми образ.

Вашият първи сватбен танц ще донесе огромна радост на Вас и Вашите гости и ще остави ярки спомени за този радостен ден.

Какво включват уроците по сватбени танци?
- подбор на музикална композиция, подходяща именно за Вас
- постановка на танца под избрана мелодия, съобразена с Вашите индивидуални способности и сватбеното Ви облекло
- обучение върху самия сватбен танц
- обучение как да излезете на дансинга и как да приключите сватбения танц, съобразено с особеностите на Вашето помещение (ресторанта)
- създаване на уникални емоционални украси на танца
- вежлив,усмихнат и спокоен подход на обучение
 

Колко занимания като сватбена двойка са ни нужни? Всичко зависи от Вашите способности и желание. За качествената подготовка аз препоръчвам поне 8-10 занимания

Колко време преди сватбата трябва да започнем обучението по първия сватбен танц? Аз препоръчвам да започнете заниманията не по-рано от два-три месеца преди тържествения ден. А в последната седмица Вие можете да ходите на уроци по сватбени танци и всеки ден :)

В какви дрехи и облекло е подходящо да ходим на уроците по сватбени танци? Би било хубаво да ходите със сватбените Ви обуви, защото за булката е добре да свикне с височината на тока. Дрехите може да бъдат всякакви, но е препоръчително булката да бъде в максимално близки със сватбената рокля, за да не й създава последната неудобство на самия сватбен ден.


Какъв сватбен танц е най-добре да изберем? Такъв, какъвто пожелаете. Ако все още не сте направили Вашия избор, на първото занатия ще послушаме музика и ще изберем най-подходящата.


Може ли да донесем наша музика (песен) за първия сватбен танц? Може, разбира се, съобрзявам се изцяло с Вашите музикални желания.


В какво време се провеждат уроците по сватбени танци? Уроците се провеждат във време, което е удобно и за Вас, и за мен, и обикновено се уговарят една седмица предварително.

Телефон: 0879464643









1 коментар:

  1. Мария Велева е експерт в подготовката ви за първия танц на вашата сватба. Като опитен и професионален преподавател е подготвила множество двойки през последните години, за да бъдат техните сватбени танци наистина красиви. Вашият сватбен танц ще бъдат персонализиран за вас като двойка, специално на фона на вашата музика.
    Това безспорно е вашият най-добър избор за уроците Ви по сватбени танци

    ОтговорИзтриване